dimecres, 23 d’abril del 2014

“PER UN PAÍS DE TOTS, DECIDIM ESCOLA CATALANA”



Des de Somescola.cat us presentem la imatge de la cercavila multitudinària “Per un país de tots, decidim escola catalana” que volem celebrar el proper 14 de juny. 


El cartell (descarregable) és obra de l’il·lustrador Joan Turu i destaca l’esperit festiu i reivindicatiu de la convocatòria. Com podeu observar, el protagonitzen tres infants que fan un petit pilar amb un cartell de “Som escola!” i un capgròs, que serà un dels símbols de la cercavila.

El cartell (descarregar) és obra de l’il·lustrador Joan Turu i destaca l’esperit festiu i reivindicatiu de la convocatòria. Com podeu observar, el protagonitzen tres infants que fan un petit pilar amb un cartell de “Som escola!” i un capgròs, que serà un dels símbols de la cercavila.

 El cartell inclou la crida “Porta el teu capgròs”, ja que Somescola.cat us convida a tots els participants a fer-vos el vostre capgròs per poder-lo estrenar durant la cercavila, que coincidirà amb el final de curs 2013-2014. Així, volem implicar les escoles i entitats d’educació en el lleure mitjançant un projecte pedagògic.

La mobilització vol aplegar milers de persones de la comunitat educativa i de la resta de la societat civil al centre de Barcelona, el 14 de juny a les sis de la tarda, en defensa de l’escola catalana i del dret a decidir el propi model educatiu.

Informa't de tot a somescola.cat